Riess ildfast form blå
Rektangulær Ildfast form med handtak
Innvendige mål 32,5*20 Utvendig mål (med håndtak) 40,5*20,6 Grunnmål 29*16,5 Høyde 6 cm
Med to emaljerte håndtak for enkel håndtering
Pastellblå
Rektangulær Ildfast form med handtak
Innvendige mål 32,5*20 Utvendig mål (med håndtak) 40,5*20,6 Grunnmål 29*16,5 Høyde 6 cm
Med to emaljerte håndtak for enkel håndtering
Pastellblå
Rektangulær Ildfast form med handtak
Innvendige mål 32,5*20 Utvendig mål (med håndtak) 40,5*20,6 Grunnmål 29*16,5 Høyde 6 cm
Med to emaljerte håndtak for enkel håndtering
Pastellblå
-
For energisparende matlaging
Varmebestandig opp til 450°C - maksimal anbefalt driftstemperatur ved 220°
Ovn egnet
Kutt- og ripebestandig
Bakteriehemmende og aromanøytral
Enkel å rengjøre
Resirkulerbar
CO2-nøytralt produsert i Østerrike
-
Vår tradisjonelle emaljerte ildfaste form med de typiske to bærehåndtakene vekker minner for mange mennesker om bestemors fantastiske ovnsretter, som fisk i form eller søndagsstekt svinekjøtt .
Denne ildfaste formen – avhengig av anledningen – har virkelig alt. Den er en ekte allrounder til alt du ønsker å bake, steke eller gratinere i ovnen for så å servere og skjære rett ved bordet og er lett å rengjøre etterpå.
Materialet emalje består av jern som ble smeltet sammen med glass ved høye temperaturer, det vil si fra naturlige råvarer.
I våre emaljerte bake- og stekeformer, takket være jernkjernen, ledes og lagres varmen raskt og perfekt: for bærekraftig, energibesparende og jevnt jevn steking eller baking.
Den ikke-porøse, glatte glassoverflaten garanterer perfekt hygiene. Denne er aromanøytral og bakteriehemmende og er også enkel å rengjøre. Ved riktig bruk og stell holder emaljeserviet seg lenge og beholder sin typiske glans.
-
Søte og salte retter kan trylles frem i steke- og stekepannen. Fra boller, kaker, søte gryteretter, smuldrer til stekt svinekjøtt, lasagne, skinkebakverk, korngryte og mye mer. Det er ingen grenser for fantasien din, bare én ting er sikkert: formen presenterer alt til sin fordel.
Den er perfekt til å holde mat varm da den i tillegg til å settes inn i ovnen, kan benyttes på kokeplate også induskjon.